You are here: Home » Accessoires » Test; iMusic muts met ingebouwde headset

Test; iMusic muts met ingebouwde headset

geschreven door Constance
iMusic muts

Echt heel erg koud is het nog niet geweest, maar als ik, vroeg in de ochtend, op mijn fiets stap draag ik toch wel vaak een muts of hoedje. (Ik heb heel snel koude oren, vandaar.) En dan wil ik ook nog graag genieten van mijn favoriete muziek of radiostation dus moet er over mijn muts ook nog een hoofdtelefoon, maar ik kan je verzekeren dat zit niet echt heel erg prettig. Een andere mogelijkheid is om eerst je headset op te zetten en dan de muts, maar ook dat is geen topper.

iMusic muts

Ik was dan ook heel blij dat Mobile Fun mij, gisteren, de iMusic Muts heeft toegestuurd. Deze (unisex) muts heeft nl. een ingebouwde hoofdtelefoon en hiermee kan je, niet alleen zoals ik fietsen, maar ook hardlopen, skiën, snowboarden of schaatsen. Je sluit de draad van de hoofdtelefoon aan op je Smartphone of mp3 speler aan en je kan, met warme oren, lekker luisteren.

De iMusic muts is er in 3 kleuren; grijs, zwart of khaki en de aankomende week ga ik deze muts uitgebreid testen, samen met Testman.

Gerelateerde artikelen

0 reactie

patrick 10 april 2010 - 12:22

Lijkt me inderdaad erg handig. Vooral als je nog een kater hebt.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com