You are here: Home » Accessoires » Test; Gigaset BabyPhone PA530 Audio Plus

Test; Gigaset BabyPhone PA530 Audio Plus

geschreven door Constance

Ik heb ong. 2 weken de Gigaset PA530 Audio Plus BabyPhone thuis gekregen voor een test, en ondanks het feit dat er bij ons geen (kleine) kinderen rondlopen, hebben Testman en ik deze BabyPhone toch kunnen testen want Testman moest een kleine operatie ondergaan en daarna veel op bed liggen en daarvoor kwam deze Gigaset PA53o ook goed van pas.

gigaset-pa530-audio-plus-babyfoon-wit-blauw

Gigaset heeft 3 verschillende modellen; de PA330 Audio, de PA530 Audio Plus en de PV830 Video. De PA330 Audio is het instapmodel en heeft een groot bereik en spraakbesturing. Op het scherm kan je zien hoe goed het bereik is en wat het geluidsniveau in de (baby)kamer is. De PA530 Audio Plus heeft, naast de functies van de PA330 Audio, ook een temperatuurmeter (vochtigheid en warmte), een nachtlampje, tijdsweergave en reminderfuncties, bijv. voor een nieuwe fles of voeding en ook zitten er standaard een 9-tal geïnstalleerde slaapliedjes op. Of je sluit je eigen mp-3 speler, dmv. de bijgeleverde kabel, en je kind hoort zijn of haar favoriete muziek. Tenslotte is er nog de PV830 Video en deze laat je kind op video zien en dit is realtime, en zelfs als het nacht is. Ook zit er een intercomfunctie op, evenals de slaapliedjesfunctie en het nachtlampje.

De Gigaset PA530 Audio Plus is reuze gemakkelijk aan te sluiten, je stopt in het basisstation en de ontvanger, als backup, 2 AAA-batterijen en daarna stop je beiden stations in het stopcontact, want ze moeten eerst nog wel opgeladen worden. (Dit duurt ong. 13 uur, dus hou er  rekening mee als je PA530 Audio Plus koopt en dezelfde avond al wil gebruiken, dit lukt dus niet.) Maar daarna, is het echt plug en play en werkt de BabyPhone helemaal top en kon ik, zonder dat ik elke keer de trap op moest, toch regelmatig bij Testman informeren of ie nog iets nodig had.

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

Tom 25 april 2012 - 10:53

Leuk idee. Heb pas http://coolgreenshop.nl/product/herbruikbare-tyrips/q-knot-original/ deze herbruikbare binders gekocht. Iets ander concept maar ook erg blij mee.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com