You are here: Home » Accessoires » Samsung lanceert S View Cover

Samsung lanceert S View Cover

geschreven door Constance

Ik ben niet de enige die altijd een smartphone cover gebruikt, want 6 op de 10 Smartphone bezitters doet dit ook. Helaas zijn ze niet allemaal erg handig in gebruik.

s view cover

De Samsung S View Cover is dat wel. Deze cover heeft een ‘raampje’. Je ziet wie er belt, of er een e-mail, sms of WhatsApp binnenkomt, en hoe laat het is. Zo weet je altijd wat er speelt. Door de cover te openen gaat het display aan. Doe je hem dicht dan dimt hij automatisch. Telefoontjes aannemen of weigeren kan ook via de slimme uitsparing. Gemakkelijk, veilig én stijlvol. De S View Cover beschermt bovendien tegen krassen en valschade, en doet dat in de kleur die bij jou past: van paars naar groen en blauw tot oranje. Er is een S View Cover voor de GALAXY Note 3, GALAXY S4, GALAXY S4 Mini en GALAXY Mega 6.3.

De S View Cover voor de GALAXY Note 3 is nog slimmer. Zo zijn er sneltoetsen voor muziek en maak je foto´s terwijl de S View Cover dicht is. Ook is er een S View Cover beschikbaar die de GALAXY Note 3 draadloos laat opladen. Daarvoor is een Samsung charging pad vereist

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com