You are here: Home » Audio & video » Test: Video on Demand

Test: Video on Demand

geschreven door Constance
video on demand

Nu de dagen korter worden, en de avonden donkerder, natter en langer zijn vind ik dit de perfecte tijd om lekker op de bank te gaan liggen met een warme kop chocolademelk, een fleeceplaid en een goede film. (Want in regen, storm en wind heb ik geen zin om naar de bioscoop te gaan.)

video on demand

De meeste films op tv zijn niet de allernieuwste of ze worden uitgezonden als jij net niet thuis bent. En voor dit soort momenten is Video on Demand (via UPC of Ziggo) dan ook ideaal. Je kunt met Video on Demand, vanaf je bank of in bed, films en series bestellen. Want met Video on Demand beschik je over een virtuele videotheek met 4.000 films, series en TV–programma’s. Je kijkt dus altijd waar je op dat moment zin in hebt en ook nog zonder reclame! De films zijn er al vanaf een euro en de nieuwste films voor ongeveer 5 euro.

Alle films zijn beschikbaar volgens het zogeheten ‘day-and-date’ principe. Zodra een film op dvd verschijnt, is deze dezelfde dag óók thuis beschikbaar. En sommige zelfs nog eerder. Je kijkt de nieuwste films dus direct als ze uitkomen. Natuurlijk zijn de nieuwste films het populairst op Video on Demand, maar ook TV-series scoren ook erg goed. Want bij spannende series kan je lekker de vaart erin houden. Met Video on Demand hoef je na de aftiteling namelijk niet een week te wachten op het vervolg. Met één druk op de knop kijk je een heel seizoen achter elkaar en kan je pauzeren wanneer jij dat wilt. Gemiste TV-programma’s staan op de derde plek. Over de reden om Video on Demand te kijken zijn de Nederlanders duidelijk: dat is gemak. Verder kan je met Video on Demand zelf bepalen op welk apparaat je je films of serie bekijkt.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com