You are here: Home » Interieur » Kasten op maat; de oplossing voor veel ruimtes!

Kasten op maat; de oplossing voor veel ruimtes!

geschreven door Constance

kasten Joyce

Een klant vroeg me om een leeshoek te ontwerpen in een (zeer) ruime living. Met 4 kids wilden ze zich af en toe even ‘terug’ kunnen trekken. Ook de plaats van de tv was een ‘probleem’ wat ze niet zelf op konden lossen. Twee (on)mogelijkheden in één ruimte; dat was een uitdaging!

Vraag 1; hoe creëer je een ‘knusse’ leeshoek in een ruime living?

En eigenlijk waren die twee (on)mogelijkheden samen ook weer de oplossing; namelijk met een afscheidingswand/kast op maat in één! Dat maakte de ruimte meteen een stuk knusser en functioneler aan beide zijden, te weten de leeshoek en de lounge/tv hoek.

3Djoyce . jpg

Vraag 2; hoe creëer je veel opbergruimte in een doorzonkamer?

Een gezin met 3 kleine kinderen heeft veel opberg- en speelruimte nodig.

De vraag was dan ook hoe kunnen we alles in een kleine ruimte realiseren, te weten opbergruimte speelgoed en administratie, werk- cq. speeltafel, eettafel en zit/tv ruimte.

Door een goede plattegrondindeling en een kast op maat (die de hele lengte van de kamer beslaat) hebben we al hun wensen kunnen realiseren. De werkzaamheden worden momenteel uitgevoerd.

Zo zie je maar dat niets onmogelijk is als je maar een interieuradviseur inschakelt die creatief is en een goed ruimtelijke inzicht heeft.

Joyce van Luik, styliste van de InterieurTipgever regio Brabant Oost 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com