You are here: Home » Huis & Tuin » Test: Lampe Berger Paris huisparfum

Test: Lampe Berger Paris huisparfum

geschreven door Constance
Lampe Berger Paris

Vorige maand heb ik al gemeld dat ik een Lampe Berger Paris geurolie set heb gekregen zodat ik mijn huis heerlijk kan laten ruiken en dat is geen slecht idee in deze natte herfsttijd. (Dat artikel kan je hier nalezen.) De Lampe Berger Paris set bestaat uit een brander, een lont en de geur Orange de Canelle. En ook nog een aantal geursamples van andere parfums en een speciale vloeistof om de brander weer geurvrij te maken zodat je kan wisselen met de parfums.

Lampe Berger Paris

Ik ben, en dat geldt ook voor Testman, meestal nogal ‘huiverig’ voor allerlei parfums voor in huis want vaak is de geur zeer overheersend of vreselijk chemisch. Het Lampe Berger Paris systeem werkt als volgt: je vult de speciale brander met de geurolie en daarna doe je de lont in de fles. (Als je de lont voor de eerste keer gebruikt moet je wel even wachten totdat de lont verzadigd is.) Vervolgens steek je de bovenkant van de lont aan en laat deze ong. 2 minuten. Daarna blaas je de lont uit en zet je de opengewerkte dop op de brander. (Er zitten 2 doppen bij de brander; de ene is opengewerkt en bedoeld om de geur vrij te laten komen, en als je andere dop op de brander zet dan is de geurbrander gelijk helemaal uit en geeft ie geen geur meer af.) De geurolie komt daarna heel subtiel in je kamer en Testman en ik vonden de geur gelijk heerlijk. En de geur blijft ook lang hangen, zelfs als je de brander uit hebt gedaan (met behulp van de dichte dop).

Je begrijpt dat ik gelijk een aantal andere geuren heb gekozen en ruikt mijn huis elke keer weer anders. Je vraagt je misschien af wanneer ik de brander aanzet. Dat doen we op verschillende momenten, bijv. na het koken van een maaltijd, maar ook als we lekker met een glas wijn op de bank zitten te relaxen, maw. wij zijn fan.

Lampe-Berger-startmodellenlampe berger parfums

Je kunt de diverse geuren en bijbehorende branders online kopen maar ook bij een van de speciale dealers in Nederland. En het is natuurlijk een fantastisch Decembercadeau!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com