You are here: Home » Design meubels » Missoni Home collection

Missoni Home collection

geschreven door Constance

missoni

De Italiaanse modeontwerper Ottavio Missoni is 9 mei op 92-jarige leeftijd overleden.Hij was de oprichter van het Italiaanse modehuis Missoni in 1953. Het modehuis wordt nu gerund door zijn kinderen en kleinkinderen.

Missoni werd in zijn carrière vooral bekend om zijn kleurrijke zig-zagpatroon, strepen geometrische lijnen en bloempatronen.Zijn kledingontwerpen werden gedragen door beroemdheden als Madonna, Kate Moss en Jennifer Lopez.

Ook in de woonmode is hij spraakmakend aanwezig met zijn kleurrijke stoffen en prints.Ben je een liefhebber van de Missoni prints? Voor tijdloze kleur in je interieur kun je dan ook zeker shoppen bij Missoni Home.

De woonmode van Missoni is niet goedkoop maar wel een eyecatcher in je woon- of slaapkamer. De kussencollectie voor de finishing touch! De poef Puntaspillone. Het vloerkleed Navaleno is van zuiver wol.

De JOHN bedlinnen collectie van Missoni is van bedrukt en geverfd satijn katoen met de typische zigzag Missoni print. Alle woonproducten zijn online te bestellen. High fashion voor in huis!

Lizette Zeef, InterieurTipgever Styliste regio Rotterdam Den Haag.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com