You are here: Home » Accessoires » iPhone en iPad hoezen van Redmaloo

iPhone en iPad hoezen van Redmaloo

geschreven door Constance

De in Berlijn gevestigde ontwerpers van Redmaloo maken accessoires voor  oa. Apple apparatuur en gebruikt hiervoor natuurlijke, hoogwaardige en duurzame materialen.


De lederen iPhone hoesjes van Redmaloo hebben niet alleen een trendy design, zij bieden tevens bescherming voor de iPhone tegen stoten en krassen. Het zachte en soepele nappa leer heeft een rode binnenvoering en dat is zichtbaar door de kleine (lucht)gaatjes in het leer. Door aan het rode lipje aan de onderkant van de hoes te trekken kan de iPhone uit de hoes gehaald worden en de hoesjes zijn er in verschillende kleuren. Voor de iPad bedacht Redmaloo een hoes met een speciaal ontwerp: mooi om te zien en praktisch als bescherming tegen stoten en krassen. De sleeve is gemaakt van zacht vilt dat perfect op de iPad past en klittenband zorgt voor een perfecte sluiting van de sleeve. Aan de voorzijde van de iPad sleeve zit een vakje voor iPod, iPhone, PDA of mobiel.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com