You are here: Home » Computers, desktops, laptops » Prijsvraag: Win Kaspersky Mobile Security & Kaspersky Tablet Security

Prijsvraag: Win Kaspersky Mobile Security & Kaspersky Tablet Security

geschreven door Constance

Afgelopen week hebben jullie kunnen lezen dat Kaspersky 2 speciale softwareprogramma’s heeft en deze zorgen ervoor dat je smartphone, tablet of ander device goed beschermd wordt tijdens het gebruik van een openbare wifi verbinding. Wil je hier meer over lezen, het artikel kan je hier teruglezen.

pretpark

Prijsvraag; Ladygadgets.blogo.nl mag, namens Kaspersky, een mooi prijzenpakket weggeven, nl. de Kaspersky Mobile Security en Kaspersky Tablet Security maar ook  nog eens een dagje Pretpark voor het hele gezin!

Wat moet je doen om dit prijzenpakket te winnen? Laat me weten hoe jouw ideale pretpark dag eruit ziet. Je kunt dit doen door een reactie onderaan dit artikel achter te laten of op de Ladygadgets.blogo.nl Facebook Fanpagina. Je kunt ook een mail te sturen naar prijsvraag.blogo.nl@gmail.com (sluitingsdatum is 15 augustus as.) En de prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.

(Spelregels: om mee te doen aan de Mail & Win actie dien je ingeschreven te zijn voor de Ladygadgets.blogo nieuwsbrief. Ben je nog geen abonnee? Schrijf je dan in via de link of het aanmeldingsformulier op de homepage. Let op: Na je inschrijving krijg je een email met daarin een link ter bevestiging van je aanmelding.)

kaspersky app 1kaspersky app

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com