You are here: Home » Slaapkamer » Luxe in de slaapkamer

Luxe in de slaapkamer

geschreven door Constance

Aangezien we ongeveer 1/3e van ons leven slapend doorbrengen en we slapen om ons lichaam en onze geest tot rust te laten komen, is het erg belangrijk om de nodige aandacht aan onze complete slaapkamer te besteden. Natuurlijk is een goed bed alleen al voldoende, maar waarom zouden we onszelf niet wat meer gunnen? Met onderstaande tips creëer je van je eigen slaapkamer een kamer zoals in een vijfsterrenhotel.

Het hoeft niet duur te zijn
Luxe wordt meestal gekoppeld aan geld, maar luxe hoeft helemaal niet duur te zijn. Het kunnen ook juist de kleine dingen zijn die het doen. Over het algemeen zijn hotelkamers strak, ruimtelijk en modern wat er ook meteen wat luxueuzer uitziet. Wanneer je deze stijl doortrekt in je eigen slaapkamer, zal de uitstraling dus ook meteen wat luxer zijn. En als dit helemaal niet aansluit bij je persoonlijke smaak is het belangrijk om één lijn in je inrichting aan te houden en te zorgen voor een opgeruimd geheel om die rust en dat luxe gevoel te krijgen.

Verlichting is in heel je woning belangrijk, dus ook in de slaapkamer. Verlichting kan heel bepalend zijn voor de sfeer in de slaapkamer. Dimlicht is dus een echte must.

Een strakke en moderne slaapkamer is over het algemeen rustig en dus vrij leeg. Hierdoor kun je alle aandacht aan je bed besteden. Een mooi dekbedovertrek, een sierlijke sprei of mooie en sfeervolle kussens laten je elke nacht weer lekker wegdromen.
complete slaapkamer

Over de top
Mocht je flink gespaard hebben en je slaapkamer eens echt onder handen willen nemen, dan kun je met deze tips lekker geld gaan uitgeven. Hoe fijn is het om een heuse wellnessplek in je eigen slaapkamer te maken? Je kunt hier zo ver in gaan als je zelf wilt: van een fijne stoel om met een maskertje op te genieten tot een complete jacuzzi in de slaapkamer.

Heb je ’s nachts ook vaak last van een droge keel, maar heb je geen zin om elke keer naar de badkamer te lopen of vergeet je een glas water op je nachtkastje te zetten? Dan is een waterkoeler de ideale oplossing. Hierdoor heb je, wanneer je maar wilt, een lekker glas koud water of zelfs warm, mocht je ’s ochtends zin hebben in een kopje thee of koffie. Daar hoef je dus ook niet meer voor naar beneden.

Je kunt het dus zo luxe en zo duur maken als je zelf wilt. Als je jezelf maar op het gemak voelt in je eigen slaapkamer, want dat is de belangrijkste sleutel tot ontspanning!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com