You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Wacom introduceert de Bamboo Stylus Mini

Wacom introduceert de Bamboo Stylus Mini

geschreven door Constance

 

Ik ben (nog) steeds een enorme fan van een stylus (voor zowel mijn Smartphone als voor op mijn muispad) en dan ben ik bij Bamboo aan het juiste adres. En zij hebben wederom een stylus aan hun familie toegevoegd, de Bamboo Stylus mini. En de Bamboo Stylus mini is er in 6 verschillende kleuren; blauw, groen, roze, oranje, zwart en wit.
bamboo stylus mini
De mini stylus is slechts 4.7 cm. lang en je kunt hem opbergen, dmv. de plug, in de koptelefoon aansluiting van je smartphone of tablet (dus geen gezoek meer in de dameshandtas). De rubberen punt heeft een diameter van 9 mm. en is bedekt met soft touch rubber en ook kan je, net als bij de andere Bamboo styli, de punt verwisselen (voor een hardere of een zachtere punt). De Bamboo Stylus mini is een perfecte match met Wacom’s Bamboo Paper. Dit is een notitie- en schetsboek app waarvan net een nieuwe versie is gelanceerd voor de iPad.

 

Gerelateerde artikelen

4 reacties

Gadget Test: Bamboo Stylus mini » Ladygadgets 24 mei 2013 - 06:28

[…] week viel ie bij mij op de deurmat, de Bamboo Stylus mini dus heb ik even de tijd genomen voor een […]

Reageer
Gadget Test: Bamboo Stylus mini » Ladygadgets 24 mei 2013 - 06:28

[…] week viel ie bij mij op de deurmat, de Bamboo Stylus mini dus heb ik even de tijd genomen voor een […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com