You are here: Home » Gadget nieuws » Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator

Gadget Test; Nieuwe Tefal Stoomgenerator

geschreven door Constance

De revolutie in strijkijzerland is behoorlijk groot. Onze moeders en oma’s moesten het doen met een ‘gewoon’ strijkijzer (zelfs zonder een stoomknop), maar tegenwoordig is het stoomstrijkijzer heel normaal en is ook de stoomgenerator helemaal doorgebroken. En dat allemaal zodat je nog makkelijker en sneller je strijkwerk kreukvrij krijgt.

tefal pro express total auto control

En met de introductie van de Tefal Pro Express Total Auto Control doet Tefal daar nog eens schepje bovenop: het is namelijk ’s werelds eerste stoomgenerator waarmee je met drie voorgeprogrammeerde standen alle was  in een handomdraai wegstrijkt. Of het nu gaat om een zijde negligé, een keurig overhemd of juist die stoere jeans: met de ‘ONE TOUCH’ Smart Technology stoomgenerator van Tefal kun je met één druk op de knop de juiste temperatuur en hoeveelheid stoom op het kledingstuk afstemmen.

De meeste stoomgeneratoren hebben een speciale knop waarmee je zelf de temperatuur en stoom moet instellen terwijl de Tefal Pro Express Total Auto Control maar 3 standen heeft en hierdoor heb je altijd de juiste stand voor het juiste schone wasgoed en dat met 1 druk op de knop.

Dit zijn de 3 standen; Het MIN programma (fijne was) is geschikt voor de fijnste stoffen/Het NORMALE programma is ideaal voor alle ‘gangbare’ stoffen waaronder katoen en wol/ Het MAX programma is het meest effectief voor dikke stoffen. De technologie reguleert de stoom en de temperatuur elektronisch en zorgt met de grootste precisie voor de ideale combinatie. Het programma wordt geselecteerd met een druk op de knop: makkelijker kan bijna niet. Verder krijg je een perfect resultaat doordat de Pro Express Total Auto Control een maximale stoomdruk van 6 bar heeft en de nieuwe Protect-strijkzool met zijn unieke Power Zone de juiste combinatie tussen temperatuur en stoom (tot 340 g/min) waarmee je zelfs je linnen kreukblouse of -broek glad krijgt.

 

Ook heeft de Pro Express Total Auto Control een uniek Antikalk-systeem dat twee keer zoveel kalk verzamelt. Zelfs de kleinste deeltjes ontgaan de stoomgenerator niet en verbruikt het apparaat, door de ECO functie, 20% minder energie in vergelijking met het maximale stoomverbruik.
De aankomende week krijg ik de Pro Express Total Auto Control thuis gestuurd voor een test en deze keer ga ik niet alleen met deze strijkgenerator aan de slag, ook Testman (die zegt dat ie niet kan strijken) gaat aan de slag. Want als hij met deze Tefal stoomgenerator een overhemd kreukvrij krijgt, kan echt iedereen het. Dus binnenkort een uitgebreide testreview. Maar heeft je eigen strijkijzer het begeven en kan je niet langer wachten dan kan je momenteel de Pro Express Total Auto Control van Tefal 90 dagen thuis uitproberen en als ie niet bevalt stuur je hem terug en je krijgt je aankoopbedrag gestort.

 

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com