You are here: Home » Design meubels » Bezemstelen stoel

Bezemstelen stoel

geschreven door
steel stoel

Reinier de Jong maakt stoelen van gebruikte gereedschapsstelen, zoals bezemstelen, stelen van harken of vlaggemasten. Gebruikte gereedschapsstelen vertellen hun verhaal aan de hand van het patina. Kleur en textuur zijn afhankelijk van waar en hoe de steel dienst heeft gedaan. Nieuw, schoon hout komt weer tevoorschijn daar waar het hout is gefreesd. De eenvoud van de stoel past bij de alledaagsheid van de oorspronkelijke functie van het hout.

Je kunt ook zelf bijdragen aan deze steel stoelen, door je oude stelen van bezems, harken, vlaggemasten, spijlen etc. te doneren.

steel stoel steel stoel steel stoel

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com