You are here: Home » Eten & koken » Moederdag cadeautip: Douwe Egberts servies

Moederdag cadeautip: Douwe Egberts servies

geschreven door Constance

Tijdens de presentatie in het Rijksmuseum (in maart jl.) werd mijn oog getrokken naar het ‘retro’ koffiekopje van Douwe Egberts. Het is eigenlijk een heel simpel ontwerp; wit aardewerk en aan de voorkant het DE logo in rood. En juist omdat zo simpel en strak is, is het echt design geworden.

D.E PUUR SERVIES

Ik heb contact gehad met Douwe Egberts en wat blijkt, er is een compleet servies verkrijgbaar! En deze serie, het ‘Douwe Egberts 1753 servies‘,  bestaat niet alleen uit kopjes, café au lait bowls en mokken maar er is zelfs een ‘ouderwetse’ koffiepot met bijpassend filter! En laat deze manier van koffie zetten ook weer helemaal terug van weggeweest zijn, want slow coffee is een trend aan het worden. Natuurlijk kan je alles nog steeds met DE punten kopen, maar je kunt ook gewoon – tegen betaling – het hele servies aanschaffen, online of in een van de 13 DE winkels.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com