Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn Miljuschka Witzenhausen introduceert haar eigen servieslijn
  • Koffietest Aroma club koffiebonen Koffietest Aroma club koffiebonen
  • Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018 Early Bird tickets voor de Happy Spirit Days 2018
  • Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen Dunkin’ Donuts lanceert Valentijnscampagne met Victoria Hensen
  • IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon IKEA introduceert staycation, zomerse meubels voor tuin en balkon
  • Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie Dille & Kamille introduceren hun eigen koffie
shoppen

Moederdag cadeautip: Douwe Egberts servies

Tijdens de presentatie in het Rijksmuseum (in maart jl.) werd mijn oog getrokken naar het ‘retro’ koffiekopje van Douwe Egberts. Het is eigenlijk een heel simpel ontwerp; wit aardewerk en aan de voorkant het DE logo in rood. En juist omdat zo simpel en strak is, is het echt design geworden.

D.E PUUR SERVIES

Ik heb contact gehad met Douwe Egberts en wat blijkt, er is een compleet servies verkrijgbaar! En deze serie, het ‘Douwe Egberts 1753 servies‘,  bestaat niet alleen uit kopjes, café au lait bowls en mokken maar er is zelfs een ‘ouderwetse’ koffiepot met bijpassend filter! En laat deze manier van koffie zetten ook weer helemaal terug van weggeweest zijn, want slow coffee is een trend aan het worden. Natuurlijk kan je alles nog steeds met DE punten kopen, maar je kunt ook gewoon – tegen betaling – het hele servies aanschaffen, online of in een van de 13 DE winkels.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?