You are here: Home » Slaapkamer » Nieuw! Dekbedovertrek Melissa

Nieuw! Dekbedovertrek Melissa

geschreven door Constance

Dekbedovertrek Melissa, geborduurd met luxe medaillons, past uitstekend bij de woonmode trend Love Luxury. Slaap in weelde onder dit katoensatijn dekbedovertrek met een extra zachte, soepele ‘feel’ door toepassing van Silkyshine.

Perscentrum voor wonen omschrijft de trend Love Luxury als: “Een comfortabel interieur – met een fijne bank, mooie eettafel en goede verlichting – dat willen we toch allemaal? Woonmodetrend Love Luxury! gaat net een stapje verder. Niet alleen comfort maar heuse luxe staat centraal! Zogenaamde ‘edelsteenkleuren’ als amethist, robijn en amber vormen in combinatie met chocoladebruin, aubergine en oranje een warm en weelderig palet. We Love Luxury!”

Ook in de slaapkamer is luxe op zijn plaats. Heerlijk tussen de frisse lakens stappen in een mooie slaapkamer…wie wil dat niet? Lente, tijd voor een nieuw dekbedovertrek.

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Nieuw! Dekbedovertrek Melissa – Wonen.Blogo.nl 6 maart 2013 - 21:50

[…] Nieuw! Dekbedovertrek MelissaWonen.Blogo.nlDekbedovertrek Melissa, geborduurd met luxe medaillons, past uitstekend bij de woonmode trend Love Luxury. Slaap in weelde onder dit katoensatijn dekbedovertrek met een extra zachte, soepele 'feel' door toepassing van Silkyshine. Perscentrum voor … […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com