You are here: Home » Audio & video » Philips introduceert Fidelio SoundBar Speaker

Philips introduceert Fidelio SoundBar Speaker

geschreven door Constance

Vanaf volgende maand introduceert Philips de nieuwe Fidelio SoundBar Speaker met   ‘Surround Sound on Demand’ en dit is de ideale oplossing voor iedereen die op zoek is naar een mooie, stijlvolle en authentieke homecinema-ervaring.

 

De elegant vormgegeven soundbar met draadloze luidsprekers is uitgerust met de nieuwste technologische innovaties en zorgt voor een dynamische en levensechte geluidsbeleving in je eigen huiskamer.

De standaardconfiguratie (als aaneengesloten systeem) is perfect voor je favoriete tv-programma’s maar door de elementen van de Fidelio SoundBar Speaker los op te stellen, krijg je het surround geluid speciaal voor films en games. Het systeem is draadloos, dus geen gedoe met lelijke losse snoeren.

De Fidelio SoundBar Speaker heeft een diep, krachtig geluid dankzij de DoubleBASS-technologie van Philips en hiermee worden lage frequenties perfect opgevangen en helder en krachtig weergegeven. De Fidelio SoundBar Speaker is ideaal voor de echte muziekliefhebber: met ingebouwde Bluetooth speel je moeiteloos muziekbestanden vanaf je smartphone of tablet af. Ook zijn er 2 HDMI-poorten om apparatuur op aan te sluiten en een volle batterij gaat tot 10 uur lang mee.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com