You are here: Home » Fashion » Regenhoed

Regenhoed

geschreven door Constance

Op ladygadgets.blogo.nl hebben jullie kunnen lezen dat ik, sinds een paar weken, op een Qwiq e-Bike rond rij. En ik heb met het weer nog niet heel veel geluk gehad, want het regent alweer een paar weken behoorlijk.

Nu weiger ik om mezelf in een onelegant regenpak te hijsen, dus draag ik een korte Agu trenchcoat (waarbij mijn benen nog wel een beetje nat worden) en mijn Burberry regenhoedje. En wat blijkt nu; het Burberry hoedje is heel kittig, maar mijn gezicht en pony wordt drijfnat. Dus moet ik nu op zoek naar een trendy, leuke en praktische regenhoed of zuidwester.

Nu kon ik mij herinneren dat ik een tijdje geleden bij Koffietijd de regenhoeden collectie van hoedenontwerpster Berry Rutjes jr had gezien. En dit zijn hele mooie modellen, alleen ook vrij kostbaar, jammer.

En helaas ben ik tot de conclusie gekomen dat er weinig trendy zuidwesters of regenhoeden te koop zijn. Eigenlijk alleen bij Happy Rainy Days vind je een grote keuze en dan is de koek wel op.

Ik ben wel een aantal hele mooie fietsregenjassen en capes tegengekomen; zoals de regencape van Madame de Pé en de trenchcoats met strik van Löw. Maar zij hebben dan weer geen losse regenhoeden.

Maar misschien heb ik nog wat leuke modellen over het hoofd gezien, dus tips zijn welkom en anders zit er niks anders op om toch maar mijn Burberry hoedje op te zetten.

 

 

Gerelateerde artikelen

0 reactie

H H Muller 11 oktober 2009 - 20:34

Geachte heer/mevrouw,

Gaarne word ik van deze mooie vinding (railconcept) door u op de hoogte gesteld van het volgende:
welke maten zijn er voorhanden?
wleke prijsindicaties kunt u daarbij aanleveren?
welke wederverkopers op welke locaties kan ik raadplegen om mij te orienteren?
wat is de levertijd gemiddeld?

Dank u bij voorbaat voor uw reactie.

Met vriendelijke groet,

Rieky Muller.

Reageer
wilma korrel 11 oktober 2009 - 20:45

Hoi Rieky,
Voor al je vragen kun je het beste contact opnemen met Aquqconcept voor meer informatie en verkoopadressen.
http://www.aquaconcept.be/#/nl/contact/contacteer%20ons
Succes,
Wilma

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com