You are here: Home » Slaapkamer » Waarom een waterbed een goed bed is!

Waarom een waterbed een goed bed is!

geschreven door Constance
waterbed van Waterbed Discount

De laatste tijd had ik erg vaak last van mijn rug en dan vooral wanneer ik opstond. Omdat ons matras de oorzaak van mijn rugpijn bleek te zijn, besloten we uiteindelijk om toch een nieuw matras aan te schaffen. Want om nou de hele dag door last van mijn rug te hebben zag ik ook niet zo zitten en een goede nachtrust is toch ook wel erg belangrijk. Maar dan sta je voor de keuze: wat voor matras gaan we kopen? Ons besluit is uiteindelijk gevallen op een waterbed. Hieronder lees je waarom:

Een waterbed is goed voor je rug
Het meest belangrijke aan een nieuw matras voor mij was natuurlijk dat het goed zou zijn voor mijn rug. Waar ik zelf eerst dacht dat een waterbed absoluut niet goed zou zijn, bleek het tegendeel waar te zijn. Een waterbed ondersteunt je rug namelijk op de best mogelijke manier, omdat het water in dit matras zich verplaatst en op die manier precies mijn lichaamsvorm aanneemt. Een beter matras voor je rug kun je dus eigenlijk niet hebben.
waterbed van Waterbed Discount
Een waterbed is persoonlijk instelbaar
Wat ook een groot voordeel is aan een waterbed, is dat deze persoonlijk instelbaar zijn. Zo kun je zelf een keuze maken in hardheid, de beweging van het water en de temperatuur. Dit laatste zorgt er vooral voor dat je het in de winter lekker warm en in de zomer koel hebt. Op deze manier heb je een matras wat precies aansluit bij jouw persoonlijke voorkeuren.

Een waterbed is hygiënisch
Waar bij een normaal matras wanneer je bijvoorbeeld ziek bent het zweet in het matras of de matrasbeschermer trekt, is dit bij een waterbed niet het geval. Hierdoor trekken er geen bacteriën in het matras, wat deze dus een stuk hygiënischer maakt. Ook huisstofmijt houdt het hoofd bij een waterbed niet boven water.

Ons waterbed hebben we gekocht bij de Waterbed Discount. Het voordeel van deze zaak is dat je het matras 90 dagen mag proberen, het zogenaamde proefslapen. En wanneer het dan niet bevalt, krijg je gewoon je geld terug. Maar ik ben tot nu toe erg tevreden over ons waterbed en heb in lange tijd niet zo goed geslapen.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com