You are here: Home » Accessoires » Oprolbaar toetsenbord

De tablet en iPad gaan de ‘normale’ laptop meer en meer verdringen maar voor lange stukken tekst blijft een gewoon toetsenbord toch wel de meest perfecte manier om op te typen. Nu kan je diverse steunen, inclusief toetsenbord, kopen maar dan zitten je vingers vaak heel dicht op je scherm en dat is niet ideaal. De beste oplossing is een los toetsenbord, maar dat neemt vaak weer een hoop ruimte in je tas of rugzak in.

Avantree heeft nu een Mini Oprolbaar Bluetooth Keyboard. Het toetsenbord werkt met Bluetooth (10 meter bereik) en is eenvoudig op te rollen en is ook nog eens waterdicht omdat het toetsenbord gemaakt is van siliconen. Je laad het toetsenbord op dmv. de ingebouwde oplaadbare batterij en een usb-kabel. Het 85-toetsen QWERTY toetsenbord heeft ook shortcuts naar SMS en menu navigatie functies.

Je kunt het Avantree Mini Oprolbaar Bluetooth keyboard gebruiken voor Apple iPad, iPad 2, iPad 3, iPad Mini, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, Dell Streak 7, Motorola XOOM, XOOM2, Samsung Galaxy S3 en Galaxy Tab 10.1.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com