You are here: Home » Gadgets » Valentijnsdag met Barbie & Ken

Valentijnsdag met Barbie & Ken

geschreven door Constance

Over een kleine maand is het weer Valentijnsdag en wat doet ’s werelds beroemdste couple, Barbie & Ken, op deze dag van de Liefde?

Valentijnsdag is een extra speciale dag voor Barbie en Ken want in 2004 ging het liefdeskoppel uit elkaar en besloot Barbie zich te concentreren op haar carrière en reisde Ken de wereld rond op zoek naar avontuur. In 2009 besefte Ken echter dat hij Barbie ontzettend miste en probeerde hij Barbie terug te veroveren tijdens de New York Fashionweek. In 2010 sloeg de vonk opnieuw over op de set van Toy Story 3 en tegenwoordig zijn Barbie en Ken verliefder dan ooit.

En speciaal voor Valentijnsdag komt Mattel met de ‘Barbie in Love’. Haar roze jurkje met zilveren accenten laten Barbie’s ogen schitteren en haar witte hoge hakken zullen zeker indruk maken op Ken tijdens Valentijnsdag.

Voor Barbie en Ken zijn de volgende ingrediënten onmisbaar voor een perfecte Valentijnsdag: Samen op de bank kijken naar je favoriete films bij romantisch kaarslicht of samen naar de bioscoop gaan. Je mooiste outfit aantrekken die je speciaal voor deze bijzondere dag hebt gekocht. Een lijstje maken voor je geliefde om te zeggen wat je zo leuk aan hem/haar vindt. Een mooie foto van jullie samen in een speciaal lijstje doen en ophangen in je slaapkamer. Dat speciale kleine restaurantje reserveren waar je zo lang al naartoe wilde gaan en samen romantisch dineren.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com