You are here: Home » Columns » Interieur op Pinterest

Interieur op Pinterest

geschreven door Constance

Social Media, iedereen is er mee bezig je kunt er niet meer omheen, maar nu is er toch een nieuwe social media hit genaamd: Pinterest. Pinterest is een plaatjessite een virtueel prikbord, je kunt allerlei afbeeldingen verzamelen op je eigen prikbord: boards genoemd. Deze boards kunnen door andere gebruikers gevolgd worden en op jouw beurt kun je weer anderen gaan volgen, het volgen werkt net zoals op Twitter.

Als je iemand bent die veel artikelen scheurt uit tijdschriften om ze daarna in mapjes of schoenendozen te bewaren voor “later”, is dit echt een site voor jou! Nog nooit was verzamelen zo makkelijk, recepten, kunstwerken, kleding, maar natuurlijk ook alles voor je interieur. Zoveel inspiratie en zoveel verschillende stijlen op 1 site.

Daarnaast kun je gemakkelijk voor je nieuwe badkamer of keuken een moodboard samen stellen, alles wat je mooi vind op een rijtje, daarmee kun je perfect laten zien wat je wel of niet mooi vindt aan bv. een stylist.

Met de “pin-button” kun je veel afbeeldingen van allerlei sites op je moodboards pinnen, dus niet alleen vanaf Pinterest zelf.

Maar ook op de site zelf kun je op zoek gaan naar pinners en boards die jou interesseren, je kunt zoveel boards maken als jezelf wilt en het is veel makkelijker speciale afbeeldingen weer terug te zoeken! Het is ook te dowloaden op tablet, I Pad of telefoon.

Ik ben een enthousiaste Pinterester geworden! Jij ook?

Belinda Elshuis, Styliste van de Interieurtipgever regio Enschede

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com