You are here: Home » Eten & koken » Sonja Bakker lanceert nieuw kookboek

Sonja Bakker lanceert nieuw kookboek

geschreven door Constance

Afslankgoeroe Sonja Bakker heeft afgelopen week een nieuw kookboek gelanceerd; “Bereik je ideale gewicht voor het hele gezin!” En met dit nieuwe boek komt zij tegemoet aan de wens van vele fans om samen met je man, vrouw en/of kinderen te werken aan een verantwoorde levensstijl en een gezond gewicht.

En voor dit afvalboek is Sonja Bakker de samenwerking met Lidl aangegaan, en vanaf 2 januari as. is de speciale editie van dit boek dan ook bij Lidl voor een lagere prijs te koop. En alle ingrediënten voor de weekmenu’s uit dit boek zijn ook verkrijgbaar bij Lidl. Want voor veel gezinnen is het best een opgave om elke dag verantwoorde maaltijden en tussendoortjes te verzorgen, zeker als je wilt afslanken.

De weekmenu’s in ‘Bereik je ideale gewicht met het hele gezin!’ zijn geschikt voor het hele gezin. Bij de menu’s zijn voor man, vrouw, kinderen en tieners aparte hoeveelheden vermeld aangezien hun energiebehoefte verschillend is. In het boek zijn acht gezinnen geportretteerd die het afgelopen jaar kozen voor een verantwoorde levensstijl en daarmee toe werkten naar hun ideale gewicht met de methode van Sonja Bakker.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com