Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis Weg met de viezigheid, begin 1 januari in een schoon huis
  • Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger Samsung POWERbot VR7000 robotstofzuiger
  • iRobot lanceert nieuw stofzuig- en dweilrobots iRobot lanceert nieuw stofzuig- en dweilrobots
  • Test: Dweilrobot iRobot Braava Test: Dweilrobot iRobot Braava
  • Nieuwe dweilrobot voor in huis Nieuwe dweilrobot voor in huis
  • Test: Samsung Motion Sync M70 stofzuiger Test: Samsung Motion Sync M70 stofzuiger
ladygadgets

Robotstofzuiger bij Aldi

Jawel, vandaag is ie wederom te koop, de Aldi Robotstofzuiger. Testman heeft in juli al in de rij gestaan bij ons lokale filiaal maar toen hadden ze slechts 1 exemplaar op voorraad en hij was nummer 3, dus zonder robotstofzuiger is ie huiswaarts gekeerd.

De robotstofzuiger die Aldi nu aanbiedt kan niet alleen zuigen, maar ook dweilen én drogen, dus is ie nog geavanceerder dan het vorige model. Als de batterij leeg is gaat ie automatisch terug naar het oplaadstation en je kunt hem aansturen dmv. de afstandsbediening. Je kunt een virtuele muur is instellen en ook zit er een timer op waardoor je op een vast tijdstip (en/of een vaste dag) de stofzuiger aan de slag kan laten gaan. De ingebouwde sensor voorkomt dat de robotstofzuiger tegen meubilair botst of van de trap valt.

Helaas kan ik vandaag zelf niet naar de Aldi, dus gaat Testman straks vroeg op pad en ga ik heel hard duimen dat het deze keer wel gaat lukken.