You are here: Home » Beauty » BABOR Adventskalender

BABOR Adventskalender

geschreven door Constance

In de meeste adventskalenders zit achter elk deurtje een chocolaatje of een andere lekkernij, maar dat is niet het geval bij de BABOR Adventskalender.

Achter elk deurtje van die kalender zit een BABOR fluid verborgen. Elke fluid is een kostbaar cadeautje dat jouw gestreste (december)huid een extra dosis aan schoonheidsverzorging gunt. Tevens zijn de BABOR fluids, als kuur afgestemd, en wordt je gezicht, hals en decolleté in 24 dagen verzorgd.

In de BABOR adventskalender zitten deze fluids: 2 x Hydra Plus Active Fluid:, 3 x Algae Active Fluid, 2 x New Skin Fluid, 2 x Anti-Stress Fluid, 3 x Collagen Booster Fluid, 3 x 3D Lifting Fluid, 5 x HSR Glamour Fluid, 3 x SeaCreation Serum en 1 x Direct Beauty Fluid.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com