You are here: Home » Gadgets » Verkoop sieraden van je ex

Verkoop sieraden van je ex

geschreven door Constance

Waarschijnlijk heeft iedereen wel sieraden in een lade liggen, die je van een ex-vriend(in) of ex-partner gekregen hebt. Dragen doe je ze niet meer, want vaak kleven er (nare) herinneren aan die ene ring of armband.

Daarom heeft Beertje van Beers de website ‘Verzilver Je Ex’ gelanceerd. Zo kan je al voor 2 gram oud of vergeten goud naar een uitverkocht concert van Muse, voor 21 gram op citytrip in New York en natuurlijk kan je ook kiezen voor harde euro’s die op je bankrekening gestort worden.

Wie goud heeft, heeft geld. Met het nieuwe initiatief ‘Verzilver Je Ex’ slaat Beertje van Beers de handen ineen met Pixelindustries.com om goud inruilen leuk te maken en bij Verzilver Je Ex krijg je de hoogste inruilwaarde van Nederland voor je goud.

Natuurlijk hoeft het niet perse de sieraden van je ex te zijn, er ligt meer dan 1,8 miljard euro aan vergeten sieraden in de Nederlandse kasten. De ketting die nergens meer bij past, een ring of oorbellen die echt niet meer kunnen – als het goud is, kun je er leuke dingen mee doen. Het enige wat je hoeft te doen is de gebruikte gouden sieraden opsturen en binnen twee dagen ontvang je een email met de getaxeerde waarde. Als je hiermee akkoord gaat kan je meteen gaan winkelen in de online shop; je kan terecht voor fashion, reizen, gadgets, concerten of uitgaan.

(Verzilver Je Ex werkt samen met ervaren en professionele goud taxateurs. Goud verzilveren bij Verzilver Je Ex is heel eenvoudig. Je stuurt je gouden objecten op met het verzendpakket. Goudzendingen zijn tot 5500 Euro 100% verzekerd. Het goud wordt binnen 24 uur getaxeerd en de waarde in grammen wordt gestort op je persoonlijke Goudaccount.)

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com