You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » App helpt bij vliegangst

App helpt bij vliegangst

geschreven door Constance

Duizenden mensen hebben last van vliegangst, sommige gaan met zweethandjes het vliegtuig in maar anderen gaan niet eens richting Schiphol.

Bij Stichting Valk kan je trainingen volgen die de vliegangst wegnemen (of in ieder geval verminderen) maar speciaal voor iedereen die geen tijd meer heeft voor zo’n training heeft Stichting Valk nu een app ontwikkeld, en deze app is geschikt voor Android en Apple smartphones.

Tijdens de vlucht kun je de app openen in de vliegtuigmodus. Is de app eenmaal gedownload, dan heb je geen internetverbinding meer nodig. Het hoofdmenu bestaat uit:
Vliegen, Weten, Ontspan, Paniek, Info.

Vliegen
Hier kun je kiezen uit informatie en tips over: wat je doet voor de vliegreis, wat er gebeurt tijdens de start, de vlucht, turbulentie en de landing.

Weten
Hier vind je onder meer: feiten over vliegen (een minicursus luchtvaart), belangrijke statistieken, informatie over wat angst met je doet en tips voor tijdens de vliegreis.

Ontspan
Hier vind je ontspanningsoefeningen in tekst en audio; een korte basisoefening en een 20 – minutenoefening.

Paniek
Als mensen echt heel bang zijn, kan de paniekknop helpen. Hier gaat direct een audiobestand van start. Een therapeut helpt je je spanningsniveau direct te verlagen.

Info
Onder deze button vind je informatie over Stichting VALK.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com