You are here: Home » Design meubels » More Than Classic-bank van Metropole by Baan

More Than Classic-bank van Metropole by Baan

geschreven door Constance

De zitmeubelen van Baan zijn Nederlandse kwaliteitproducten, die op maat gemaakt kunnen worden. Baan is altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen en volgt dan ook de laatste trends nauwkeurig. Dit resulteert in een aanbod van actuele woonmode met een eigen inzicht.

Nieuw van Metropole by Baan is de More Than Classic-bank, een super gave bank! Het interieurtijdschrift More Than Classic en de gerenommeerde zitmeubelfabrikant Baan vertaalden hun ideeën tot een verrassend nieuw concept: Een unieke sofa die stijl, kwaliteit en luxe combineert.

De More Than Classic-bank is een elegante bank met smalle armen. Er zitten knopen en doorgestikte naden op rug-en zitkussens. De bank is voorzien van robuuste chromen pootjes. De losse rol-en armkussens geven het model extra cachet.

Voor de bekleding is gekozen voor een chique, maar zeer praktische veloursstof. Deze is verkrijgbaar in 9 verschillende kleuren (purple, beige grey, silver grey, grey, green silver, ocean, mist, salmon, black). Er zijn verschillende afmetingen mogelijk, van fauteuil tot 4 ½ zits.

De More Than Classic-bank is ook leverbaar als hoekopstelling, chaise longue en poef. De bank zal ook te zien zijn in de nieuwe speelfilm “Alles is familie”. Is jouw interesse gewekt  en word  je ook helemaal enthousiast van deze bank?

Milou Visser, stylist van de InterieurTipgever voor de regio Flevoland e/o

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com