You are here: Home » Gadget nieuws » Magimix Stomer

Magimix Stomer

geschreven door Constance

Het bekende keukenmerk Magimix heeft een stoomkoker geïntroduceerd, de Magimix Cuiseur Vapeur.

Hij ziet eruit als een gewone pan maar kan veel meer. Zo kan je, tegelijkertijd, meerdere gerechten klaarstomen en ook heeft ie meerdere programma’s waardoor je kunt stomen op verschillende temperaturen. Handig als je vis, vlees, rijst wilt stomen of een gerecht wilt opwarmen want je stelt de tijd in en verder doet de stomer alles voor je. Natuurlijk is al heel bekend dat stomen lekker én gezond is want smaak, geur, kleur, vitamines en mineralen blijven beter behouden. De Magimix Cuiseur Vapeur heeft een glazen deksel en twee roestvrijstalen kommen met een royale inhoud van maarliefst 5,5 liter elk. De bovenkom heeft een uitneembare bodem, waardoor de inhoud van de onderschaal kan worden vergroot en dan past zelfs een grote kip! De Magimix Vapeur heeft ook een warmhoudstand en hiervoor zit een speciale kom bij het apparaat.

De stoomkoker is standaard voorzien van een warmhoudfunctie. Een multifunctionele kom voor bijvoorbeeld het opwarmen van gerechten of het koken van rijst wordt standaard meegeleverd evenals het receptenboekje.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com