You are here: Home » Advertorial » Trend in kookplaten

Trend in kookplaten

geschreven door Constance

Een beetje een reclame praatje is dit wel al zeg ik het zelf. Want, ik ben een echte gas-koker. Gewoon lekker een vlammetje onder m’n pannen of fluitketel dan kan ik zien of het vuur hoog staat of niet. En met zo’n fijn sudderpitje laat ik de hele dag bouillon trekken. Daar ruikt het huis zo lekker van!

Maar nu schrijf ik over een elektrisch kook-product dat ik echt erg leuk vind. Een tijdje geleden werd het op TV gedemonstreerd door Wouter Klootwijk, volgens mij kookt hij ook het liefst op gas, maar zelfs hij was (na wat testen) onder de indruk!

ATAG heeft een nieuwe serie kookplaten die ze verkopen onder de naam Puzzelo. Omdat ik het niet beter op kan schrijven dan de fabrikant staat hieronder wat ATAG er zelf over zegt. Kookliefhebbers kiezen voor maatwerk, en daarom biedt ATAG een breed assortiment kookplaten variërend van 33 tot 90 cm breed.Zo kun je naar hartenlust wokken, frituren, grillen, sudderen en Japans grillen met de ATAG Puzzelo en ATAG Magna design kookplaten.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com