You are here: Home » Shoppen » De backpack, ofwel rugzak, is terug!

De backpack, ofwel rugzak, is terug!

geschreven door Constance

Ik heb het vorig jaar al aangekondigd, maar nu is ie dan echt weer helemaal terug van weggeweest; de rugzak of backpack!

Natuurlijk is het heel belangrijk dat je backpack je laptop goed beschermd tegen de regen en dan ben je met de Hector Backpack van Property Of… aan het juiste adres. Deze rugzak die voorzien is van speciaal vak voor je notebook is functioneel en stoer. Hij is gemaakt van  waxed canvas en verder afgewerkt met leer.

Heb je helemaal niets met rugzakken maar zoek je een functionele tas voor naar je werk waarin je je laptop in mee kunt nemen dan is de Alfred Workbag Indigo perfect. Deze tas is ook gemaakt van waxed canvas met leer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com