You are here: Home » Wonen » Kunst in huis: K-Guy

Kunst in huis: K-Guy

geschreven door Constance

Ooit van deze kunstenaar gehoord? Deze Londense Straatartiest is langzaam aan het doorbreken in Nederland. Naast exposities op de Affordable Art Fair, waar overigens ook een van zijn werken werd verloot onder de bezoekers, exposeerde K-Guy afgelopen februari ook op de Raw Art Fair.

Zijn werk wordt steeds populairder, maar is nu nog betaalbaar. Wellicht een leuke toevoeging aan uw interieur (én een goede investering)?

Neem eens een kijkje op St. Art Gallery. Onder de biografie staan veel van zijn werken.

Gerelateerde artikelen

7 reacties

Ik ben Suzan | Wonen 9 maart 2012 - 12:00

[…] Ook kunstliefhebbers hoop ik met mijn artikelen te kunnen bedienen. Regelmatig bezoek ik samen met vriend tijdens het weekend kunstbeurzen. Bijzondere kunstwerken, kunstenaars en galeries die ik tegenkom zal ik met alle lezers delen. Hierover ging ook mijn eerste artikel: Kunst in huis: K-Guy […]

Reageer
Brian Kenny – Kunst & Kunstenaars - Wonen 7 juni 2012 - 07:00

[…] Wat het dan leuk maakt als je toch weer kunst tegen komt van een nieuwe artiest, die je nog niet kent. Onlangs schreef ik hierover een artikel: K-Guy. […]

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com