You are here: Home » Van alles wat » Mail en Win de Wonen & Zo cadeaukaart van 50 euro!

Mail en Win de Wonen & Zo cadeaukaart van 50 euro!

geschreven door Constance

 

Abonneer je op de nieuwsbrief van de InterieurTipgever en win een Wonen&Zo Cadeaukaart van € 50,-!

Met Wonen&Zo Cadeau haal je heel wat in huis! Deze cadeaukaart kan worden uitgegeven aan alles op het gebied van woninginterieur en –exterieur. Of je nu op zoek bent naar een schemerlampje of een tweepersoons boxspring, met Wonen&Zo Cadeau kun je alle kanten op.

Is het huis al helemaal naar wens? Dan kan deze cadeaukaart ook besteed worden aan de tuin. Wonen&Zo Cadeau is onder meer inwisselbaar bij woonwinkels, keukencentra, sanitairshops, decoratiewinkels en tuincentra. En bij de InterieurTipgever natuurlijk!

Vul je gegevens in op ons contact formulier en je dingt automatisch mee naar de waardecheque!

En win je de kaart niet? Elk kwartaal wordt je met onze nieuwsbrief op de hoogte gehouden van interieur nieuws, interieurtips en nog veel meer woon informatie!

Let op: Je kunt alleen aanspraak maken op de prijs als je je hebt opgegeven voor de InterieurTipgever nieuwsbrief en een werkend e-mailaccount hebt doorgegeven. De prijswinnaar krijgt persoonlijk bericht.Over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.

Gerelateerde artikelen

1 reactie

Will 12 november 2017 - 21:17

Contactformulier werkt niet.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com