You are here: Home » Gadgets » Zonnebrilhoesje

Zonnebrilhoesje

geschreven door Constance
blokhut van beton

De grote (zonne)brillen zijn niet meer weg te denken, en hoe groter het montuur des te groter het hoesje en dat is niet erg handig in je handtas. Daarom komt Studio Nynker met de NyGlass,  een brillenhoesje gemaakt van 100% wolvilt.

Het zachte maar ook superstevige materiaal van de NyGlass past precies om elk model bril en zorgt ervoor dat je (zonne)bril goed beschermd is. De hoesjes zijn er in verschillende kleuren en in 2 verschillende dessins. Voor elke bril is er wel een bijpassend exemplaar, en elk hoesje wordt met de hand gemaakt.
De NyGlass zonnebrilhoesjes zijn verkrijgbaar in diverse, hippe kleuren en in twee verschillende dessins. Voor elke zonnebril is er wel een bijpassend exemplaar. De hoesjes worden met de hand vervaardigd met extra aandacht voor kwaliteit en afwerking.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com