You are here: Home » Apple accessoires & gadgets » Ontwerp je eigen iPhone hoesje

Ontwerp je eigen iPhone hoesje

geschreven door Constance

Ben je een wispelturig type en wil je het liefst elke dag, week of maand een ander hoesje om je iPhone 4/4S?

Laat dan je creativiteit zien met deze iPhone 4/4S hoes. Je kan de hoes geheel naar je eigen smaak aanpassen. Het enige wat je nodig hebt is de pen die bij het hoesje wordt geleverd en je bent vrij om je eigen creaties aan de telefoonhoes toe te voegen. En als je het zat bent kan je de hoes weer helemaal schoon maken, zodat je nieuwe teksten of tekeningen aan kan brengen! Wanneer de inkt op de hoes is gedroogd kan je je telefoon gerust in je zakken steken, zonder dat je bang hoeft te zijn dat de inkt afgeeft aan je kleren. Verder biedt de lichtgewicht Doodle Case ook goede bescherming aan je iPhone.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com