You are here: Home » Accessoires » Mail & Win: Een Vogel’s RingO Car Pack voor iPad en Samsung Tab

Mail & Win: Een Vogel’s RingO Car Pack voor iPad en Samsung Tab

geschreven door Constance

Ik heb al een paar artikelen geschreven over de superhandige Vogel’s RingO packs, speciaal voor de iPad I & II en de Samsung Tab.

En nu kan ik 2 lezers van ladygadgets.blogo.nl heel gelukkig gaan maken want ik mag, namens Vogel’s, een Car Pack voor de iPad 2 en een voor de Samsung Tab Galaxy 7′ weggeven! Het Vogel’s RingO Car Pack bestaat uit een Base Cover voor iPad 2 of Tab en een universele Car Mount waarmee je je iPad 2 of Tab snel en makkelijk bevestigt aan de hoofdsteun in de auto. En er is geen extra gereedschap nodig en eenmaal geïnstalleerd is je iPad 2 of Tab met de Base Cover in een handomdraai aan de Car Mount te bevestigen. Eenmaal bevestigd kan de iPad 2 of Tab gedraaid worden om zo de ideale positie te bepalen voor het kijken van een film of het spelen van een spelletje.De meegeleverde Base Cover is daarnaast te gebruiken met verschillende andere producten uit de RingO serie zoals de Wall Mount en/of de Table Stand.

Wat moet je doen? Voor 31 januari as., dien je de Facebook Fanpagina van Vogel’s Experience te ‘Liken’, daarna ‘like’ je de Facebook Fanpagina van ladygadgets.blogo.nl (alleen als je nog geen lid bent van de ladygadgets.blogo.nl Fanpagina) en laat je reactie achter op de ladygadgets.blogo.nl Facebook Fanpagina waarin je vertelt waarom jij een van de Car Packs wilt winnen.

Let op: reacties en antwoorden moeten op de Facebook Fanpagina worden gegeven want anders doe je niet mee! De prijswinnaars krijgen persoonlijk bericht en over de uitslag wordt niet gecorrespondeerd.


Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com