You are here: Home » Fashion » Grote maten modetips

Grote maten modetips

geschreven door Constance

Steeds meer vrouwen en meiden hebben een maatje 40 (èn groter) en daar zijn de meeste tijdschriften nog steeds niet op ingespeeld want de modellen die de kleding showen hebben vaak size 0! (Ik ben zelf ook ‘gezegend’ met Hollandse heupen en een goede D-cup dus maat 0 ga ik ook niet redden, maat XL past een stuk beter.)

Maar er is hoop want er zijn steeds meer buitenlandse tijdschriften en websites die wel aandacht schenken aan iedereen met maat 40-48, ofwel Inbetweenies. Zo heeft H&M al jarenlang hun bekende Big is Beautiful collectie en staat er op Style Today een speciale ‘Curved’ rubriek. En ook de website van styliste Edith Dohmen (zij heeft draagt zelf ook maat 44) ‘Style has No Size’ is een groot succes en hierop kan je goede tips en adviezen krijgen waarbij het huidige modebeeld en de trends vertaald worden voor een maatje meer.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com