You are here: Home » Gadget nieuws » Roze Samsung Galaxy SII

Roze Samsung Galaxy SII

geschreven door Constance

Er zijn het afgelopen jaar heel veel nieuwe Smartphone modellen bijgekomen en daar is de Samsung Galaxy SII er een van. Maar deze smartphone is wel in de prijzen gevallen want hij is gekozen tot het beste product van 2011 en liet daarbij de iPad en Nokia Lumia achter zich.

Vorig jaar juni (wat klinkt dat al weer lang geleden) heb ik ook de Samsung Galaxy SII getest en ik was ook erg tevreden over dit Android toestel. (Je kunt mijn test hier nalezen.) Maar ik vond het wel erg jammer dat ie alleen in het zwart leverbaar was. Dat vonden ze in Korea blijkbaar ook jammer, want er komt een roze versie aan. Voorlopig komt ie alleen nog in Korea uit, maar wie weet volgt Europa snel.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com