You are here: Home » Beauty » Ontharen met wax strips

Ontharen met wax strips

geschreven door Constance

Wil je haarloos door het leven gaan, maar vind je ontharen met wax een pijnlijke bedoening, dan is er hoop want Lycotec heeft een nieuwe wax ontwikkeld, de Lycotec White Hot & Strip wax.

Deze white wax bevat kokosolie, en tevens een high-tech, utraflexibele en sterke wax. Het merk Lycon wordt door tal van sterren zoals Victoria Beckham, Sienna Miller, Minnie Driver, Emily Blunt, Pippa Middleton en Danie Bles gebruikt. Bij The Waxing Company, (in Amsterdam en Almere) werd als eerste waxsalon van Nederland, met Lycon gewerkt.

De Lycotec Strip wax is ideaal voor het waxen van grote lichaamsoppervlaktes, zoals armen, benen, borst en rug maar ook voor de gevoelige lichaamsdelen. De wax wordt dun aangebracht en bevat kokosnoot olie, Titanium Dioxide en Micro Mica voor een extra zachte behandeling van de huid. De huid wordt niet rood of geïrriteerd en het laat geen plakkerige restjes achter. De wax wordt aangebracht met de haargroei mee en verwijderd met strips, tegen de haargroei in.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com