You are here: Home » Design meubels » De Moonstone spiegel van LiL

De Moonstone spiegel van LiL

geschreven door Constance

Op zoek naar accessoires op het web, kwam ik deze aparte spiegels tegen van LiL.nl. Kleine spiegeltjes die samen een betoverend geheel vormen. De spiegel lijkt op een fraaie verzameling maansteentjes (vandaar de naam Moonstone) en kan op verschillende manieren opgehangen worden. Horizontaal of verticaal, het maakt niet uit. Met een gouden, zilveren of wit randje, is het sierlijke maanlandschap helemaal af.

Wanneer u spiegel Moonstone Goud ophangt in de woonkamer of slaapkamer zal het een betoverend effect geven. Helemaal in de stijl van nu, is de spiegel Moonstone Goud geschikt voor elk interieur.

Wit randje: ziet u hem al hangen? Boven de bank, in de slaapkamer of in de gang. Met deze spiegel Moonstone wit in uw huis weet u zeker dat u een spiegel in huis heeft, die maar in weinig woonkamers te zien is. De spiegel Moonstone wit is niet alleen leuk voor in woonkamers, gangen en slaapkamers, ook horecagelegenheden, kantoren en winkels hebben de spiegel Moonstone als hippe decoratie ontdekt. Verrassend en hip voor iedereen!

Zilver randje: verrassend, origineel en gek is deze spiegel Moonstone zilver zeker. Als hip en trendy designproduct is deze spiegel Moonstone zilver een spiegel die niet in een hoekje opgeborgen mag worden. Nee, plaats de spiegel boven de bank, in de slaapkamer of in de hal en laat zien die spiegel!

Haal het nieuwe landschap in huis met deze spiegel en bekijk alle details van dichtbij. Maar bekijk ook uzelf natuurlijk voordat u de deur uitgaat.

Joyce, styliste voor de InterieurTipgever regio Brabant

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com