You are here: Home » Accessoires » Tweezerman spiegel

Tweezerman spiegel

geschreven door Constance

Ben je een bril- of lenzendraagster en heb je moeite om je make-up of mascara op te brengen omdat je het niet goed kan zien? Ik draag zelf ook een bril en lenzen en ik weet, uit ervaring, hoe lastig het is om dan goed je wenkbrauwen te epileren of hoe je een mooi strak eyeliner lijntje krijgt.

Ik heb hiervoor al een aantal jaren de Tweezerman Magnifiying Mirror in mijn toilettas. Dit is een vergrootende spiegel, maar sinds kort heb je nu ook de Tweezerman 10x Lighted Mirror. Dit is dezelfde handige spiegel, maar heeft ook een ingebouwd lampje! Hierdoor zijn zelfs de kleinste haartjes goed zichtbaar en kan je nog beter zien of je foundation goed is aangebracht. En dmv. de 3 zuignapjes aan de achterkant, kan je je Tweezerman Mirror ook op het raam of je badkamerspiegel vastmaken waardoor je 2 handen vrij hebt.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com