You are here: Home » Shoppen » Fashionable stormparaplu

Fashionable stormparaplu

geschreven door Constance

Je kent het paraplumerk senz waarschijnlijk wel, zij zijn makers van de speciale stormparaplu!

Vanaf nu is er ook de senz Smart Line, en de modellen in deze collectie hebben fashionable, frisse en stijlvolle prints en kleuren zoals bubbly rosé en black fusion. De senz smart line bestaat uit een lang model (de smart) maar ook een opvouwbare variant (de smart s) die met gemak in iedere it bag past. Beiden zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints zoals cosmic silver, funky flowers, sunset red en baby blue. De senz smart line kan windsnelheden trotseren tot respectievelijk 80 km/h en 60 km/h en heeft een garantie van maar liefst 12 maanden.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com