You are here: Home » Home gadgets » My favourite gadgets: Nespresso DeLonghi Lattissima+

My favourite gadgets: Nespresso DeLonghi Lattissima+

geschreven door Constance

Ik krijg regelmatig de vraag, wat is nu jouw favoriete gadget? Daarom ga ik 10 dagen een lijst publiceren met My favourite gadgets. En aangezien het bijna Sinterklaas en Kerst is, zijn dit gelijk leuke cadeautips.


In juli van dit jaar ben ik aanwezig geweest bij de introductie van de allernieuwste Nespresso machine en deze introductie vond plaats in het Italiaanse Venetië. Ik heb daar een rondleiding gekregen in de DeLonghi fabriek en heb daar met eigen ogen kunnen zien dat elke Lattissima+ met de hand in elkaar wordt gezet en dat ook elke machine getest wordt voordat deze ingepakt wordt. Ik vond dat een bijzondere ervaring. De Nespresso DeLonghi Lattissima+ werkt natuurlijk met de Nespresso capsules en je kunt kiezen uit 4 verschillende soorten koffie: espresso, lungo, cappuccino en latte macchiato. En als je een van deze 2 laatste koffie’s, krijg je gelijk melk in je kopje toegevoegd en deze melk is echt heerlijk warm (en daar houden wij, Noord-Europeanen van). De Nespresso DeLonghi Lattissma+ is er in 4 kleuren; Midnight Blue, Silky White, Ice Silver & Passion Red  en heeft een opwarmtijd van slechts 40 seconden dus je kan heerlijk snel genieten van een warm kopje koffie met melk. En wil je weten hoe de Lattissima+ werkt, bekijk dan even mijn testvideo!

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com