You are here: Home » Beauty » Personal shopper

Personal shopper

geschreven door Constance

Vorige week heb ik, tijdens mijn wekelijkse radiocolumn op Radio 10 Gold, het uitgebreid gehad over het fenomeen Personal Shopper. (De radiocolumn kan je hier naluisteren.) Ik ga volgende week zelf ervaren hoe is het is om te shoppen met een personal shopper, want ik ga naar outletcentrum Maasmechelen toe, dus hierover lees je binnenkort meer.

Maar speciaal voor iedereen die Maasmechelen te ver weg vindt of altijd haar eigen personal shopper of stylist in de handtas bij zich wil hebben, is er nu myStyle File . Je kunt via wardrobehouse.com allerlei quick & easy onderwerpen waar je styling advies over wilt ontvangen aanklikken. En binnen 10 dagen ontvang je jouw persoonlijke Style File in de vorm van een handige gids boordevol tips, tricks en styling adviezen. En je ontvangt regelmatig allerlei updates.

En speciaal voor de feestdagen heeft Wardrobe house een special op het menu staan: myStyle File ‒The Holiday Survival Guide. En hierdoor breng het holiday season door in stijl! De special bestaat uit de onderwerpen: myAccessories, myCocktail & Party, myEvening & Dinner, mySeasons trends, myShoes en mySilhouet.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com