You are here: Home » Design meubels » Nieuwe column van Geert-Jan Smits over design dat je blij maakt

Nieuwe column van Geert-Jan Smits over design dat je blij maakt

geschreven door Constance

Geert-Jan Smits gaat vanaf nu tweewekelijks schrijven over een designproduct dat je elke dag een beetje blij kan maken. Denk aan producten binnen de categorie: verlichting, accessoires, tafels, stoelen, kasten en banken. Het product kan blij maken doordat:

 • Het een humoristisch element bevat
 • Gemaakt is door een ontwerper die er echt goed over heeft nagedacht
 • De materialen duurzaam en kwalitatief hoogwaardig zijn
 • Er een mooi verhaal aan vast zit

Of het product mooi is of niet, dat laat ik in het midden. Dat is voor de lezer zelf om te bepalen. Het product beschrijf ik in ongeveer 200 woorden en bevat altijd 3 foto’s. Met het doel om je te inspireren en nieuwe designproducten te laten ontdekken die je elke dag een beetje blij kunnen maken. Producten die net iets meer aandacht hebben gekregen, gemaakt zijn van duurzame materialen en echt iets toevoegen aan een interieur. 

Voorbeelden van producten zijn:

 • Lumiere 05 van Foscarini
 • Woodlamp van Muuto
 • AAC 22 stoel van Hay
 • Domoor van Ngispen
 • 7550 tafel van Gelderland
 • Wheat Straw Sphere van Pols Potten
 • Masters stoel van Kartell

 Over Geert-Jan Smits

Geert-Jan is ondernemer en heeft verschillende bedrijven opgericht, zoals Belegger.NL, Jungle Minds en recentelijk Flinders. Hij is relatief nieuw in de wereld van design en bezoekt daarom beurzen, showrooms, neust in de interieurbladen en twittert zich in de rondte. Geert-Jan heeft een passie voor beeldhouwen, kunst & vernieuwend design. Schrijven is oprecht een passie van hem. Sinds 2010 stort hij zich vol overgave op de wereld van design met het initiatief Flinders. Flinders is een designwinkel en heeft naast een webshop een eigen café en een online magazine. Zie: www.flinders.nl.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com