You are here: Home » Accessoires » Houder voor de Samsung Tablet en iPad

Ik heb jullie al enige tijd geleden attent gemaakt op de Vogel’s RingO voor de iPad I en II maar Vogel’s is niet stil blijven zitten en heeft nu ook een houder voor de Samsung Galaxy Tab 10.1 ontwikkeld.

En zoals jullie weten ben ik in het bezit van een Samsung Galaxy Tab en ik heb van Vogel’s een RingO Starter Pack ontvangen. In het Starter Pack zit een zwarte houder (of wit, alleen voor de iPad II) voor je Tab en een bevestigingssysteem voor aan de muur. Om deze te bevestigen heb je maar 1 schroef nodig en vervolgens klik je je Tab (of iPad) dmv. de houder hierop. Je kunt je Tab 180 graden draaien en hierdoor zowel horizontaal als verticaal gebruiken. Verder kan je houder ook gebruiken zonder dat je hem vastklikt op de muur. Je gebruikt hem dan gewoon op je schoot en de cover beschermt dan de achterkant van je tablet en kan je de uitsparing voor houder gebruiken om je tablet beter vast te houden.

Maar speciaal voor iedereen die zijn Tab of iPad in de keuken gebruikt, bijv. om je recept te bekijken wat je aan koken bent of om tv te kijken, is er nu ook de Flex Mount. De Flex Mount is een wandhouder die je kunt uittrekken waardoor je je Tablet of iPad dichterbij kunt halen waardoor je nog gemakkelijker gebruik kunt maken van je tablet.

Welke accessoires zijn er allemaal te koop voor de Samsung Tablet en de iPad? Voor de Samsung Tablet en de iPad II is er de Starters Kit (met de houder en de cover), de Flex Mount, de Table Stand (zodat je je Tab op tafel kan neer zetten, zowel horizontaal als verticaal) en de Car Mount (hiermee bevestig je je Tab aan de hoofdsteunen van de autostoelen, want leuk is voor de passagiers). En ook kan je voor de iPad een speciale app downloaden waarbij je je iPad omtovert tot een wandklok.

En speciaal voor de aankomende December-Feestmaand, heeft Vogel’s een RingO All-in-One pack samengesteld, met daarin de cover, de wandhouder, de tafelstandaard en de autostoelenhouder. (Helaas alleen voor de iPad.)

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com