You are here: Home » Interieur » Bos en Heij, vintage woonwinkel.

Bos en Heij, vintage woonwinkel.

geschreven door Constance

Ik kan van mezelf  wel zeggen dat ik een shopper ben die de lat behoorlijk hoog legt….Zelfs na een dagje Amsterdam kan ik teleurgesteld terug in de trein zitten met de gedachten: ik heb niets nieuws gezien. De lat ligt dan vooral hoog voor interieur en leuke dingen winkels….

Nu woon ik vlak bij Arnhem waar de kunstacademie zit en die hebben ook een winkel,  ik zie daar veel nieuwe dingen maar daar vind ik alles  te duur ( ja de lat ligt ook qua prijs hoooog).

Maar in hetzelfde straatje van de kunstacademie winkel was daar opeens MIJN winkeltje ! Bos en Heij een klein smal winkeltje waar eens een autogarage zat.Ze heeft mooie vintage en fraai opgepimpte vintage spullen bijvoorbeeld wollendekens. Daarnaast zij er van ontwerpers, mooie sierraden, hele leuke haarspeldjes (vaak met bloemen of dieren uit het BOS, of van de heij). En het l het meest euke van dit winkeltje is ik kan het ook betalen en kopen dus.

Ach ik kan nog heel lang schrijven over dit winkeltje maar kijk gewoon heel snel op haar site en dan weet je wat ik bedoel.

Daniëlle , styliste van de InterieurTipgever regio Gelderland.

 

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com