You are here: Home » Fashion » Tassen van Muldooneys of London

Tassen van Muldooneys of London

geschreven door Constance

Eindelijk is het Engelse tassenmerk Muldooneys of London in Nederland te koop! (Is ook wel jammer want dan heb je weer een minder goed excuus om naar Londen af te reizen om te gaan shoppen.)

De tassen, weekenders en clutches van Muldooneys of London stralen klasse uit voor de zelfverzekerde vrouw. De ontwerpen zijn vrouwelijk en eigentijds en de kleuren varieren van prachtige aardse en nude tinten tot bijzondere modekleuren zoals lizard-yellow en donkergroen.
De herfst-wintercollectie 2011/12 van Muldooneys of London bestaat uit een verfrissende lijn tassen in kleuren zoals donkergroen, geel, blauw, nude- en aardetinten. In Nederland is het vaak lang zoeken naar een betaalbare designerbag. Muldooneys of London biedt deze aan want de tassen zijn eigentijds en hebben een luxe uitstraling, maar zijn uitstekend geschikt voor dagelijks gebruik. Momenteel zijn de tassen in Nederland te verkrijgen via de webshop Muldooneys.com, maar binnenkort kan je ook terecht bij verschillende verkooppunten in Nederland.

Gerelateerde artikelen

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com