Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Het online marktplein van ZTRDG.nl Het online marktplein van ZTRDG.nl
  • December eettip: Truffeldiner bij 5&33 December eettip: Truffeldiner bij 5&33
  • MENU champagne opener MENU champagne opener
  • Streekbox levert ook je Kerstdiner Streekbox levert ook je Kerstdiner
  • Dubbelzijdige spiegel van MENU Dubbelzijdige spiegel van MENU
  • Test; de Streekbox Test; de Streekbox
shoppen

Serveerset

Speciaal met het oog op de Kerstdagen ga ik de aankomende 2 weken een aantal handige keukenproducten belichten en ik begin vandaag met de nieuwe Menu serveerset.

Je hebt het perfecte Kerstdiner samengesteld, uren in de keuken gestaan en de tafel is op haar mooist gedekt… En toch is je koude voorgerecht lauw geworden en het vocht van het vlees op je servies terecht gekomen. Menu heeft nu de oplossing dmv. een multifunctionele serveer- en snijset. Norm bestaat uit een houten snijplank, een porseleinen bord en een koelplateau. De set
is uit te breiden met andere schalen, kommen en plateaus. Zoals Norm Cool Bowl, een kom met een koelement, waardoor ie perfect voor een salade of een gerecht met schaal- of schelpdieren.
Het koelplateau bevat een koelelement dat kan worden gebruikt om gerechten op de juiste (koele) temperatuur te houden. Je plaats het element in de vriezer en daarna onder de Norm schaal of kom. Behalve het koelplateau bevat de Norm set een bamboe snijplank. Handig voor het snijden van vlees want bamboe heeft goede antibacteriƫle eigenschappen, het materiaal is erg hard, waterbestendig en duurzaam, verder is de plank uitgevoerd met gleuven waardoor het vocht wordt opgevangen.

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?