You are here: Home » Kerst » Kerstdecoratie om op te hangen, wel zelf maken!

Kerstdecoratie om op te hangen, wel zelf maken!

geschreven door Constance

Leuk om op te hangen bijvoorbeeld boven de eettafel & eenvoudig zelf te maken.

Je hebt een krans nodig, het maakt niet zoveel uit of het nu een krans is van dennentakken, wilgentenen, of veren (zoals in het voorbeeld). Een metalen ring volstaat ook. Bindt er 4 linten of touwtjes aan waaraan je de krans op kunt hangen en zorg ervoor dat de krans horizontaal hangt.

Nu kan het versieren beginnen…  Neem een stuk lint van ca. 50 cm en bevestig aan beide uiteinden een leuke kerstbal of –ster of wat dan ook, hang die over de krans en leg er een knoopje in. Dit herhaal je totdat je de krans vol genoeg vindt. Zorg ervoor dat de hoogte van de dingen die je eraan hangt steeds varieert.

Het resultaat mag er zijn…nietwaar?

Ellen Dijkshoorn

Tipgever Noord-Holland-Noord

Gerelateerde artikelen

2 reacties

Kerstdecoratie 23 december 2010 - 20:44

Ik heb afgelopen week ook (hangende) kerstdecoratie gekocht bij Dunyasales. Dit werkt altijd wel sfeer verhogend.

Reageer

Laat een reactie acter

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com