Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil Bondi Sands Liquid Gold Self Tanning Dry Oil
  • Clinique Advent Kalender Clinique Advent Kalender
  • December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie December cadeaumaand; Een Fitbit voor de familie
  • HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling HEMA en Too Good To Go samen tegen voedselverspilling
  • Geef je slaapkamer een nieuwe look! Geef je slaapkamer een nieuwe look!
  • Get moving. It’s party time met Samsonite Get moving. It’s party time met Samsonite
wonen

Kerstdecoratie om op te hangen, wel zelf maken!

Leuk om op te hangen bijvoorbeeld boven de eettafel & eenvoudig zelf te maken.

Je hebt een krans nodig, het maakt niet zoveel uit of het nu een krans is van dennentakken, wilgentenen, of veren (zoals in het voorbeeld). Een metalen ring volstaat ook. Bindt er 4 linten of touwtjes aan waaraan je de krans op kunt hangen en zorg ervoor dat de krans horizontaal hangt.

Nu kan het versieren beginnen…  Neem een stuk lint van ca. 50 cm en bevestig aan beide uiteinden een leuke kerstbal of –ster of wat dan ook, hang die over de krans en leg er een knoopje in. Dit herhaal je totdat je de krans vol genoeg vindt. Zorg ervoor dat de hoogte van de dingen die je eraan hangt steeds varieert.

Het resultaat mag er zijn…nietwaar?

Ellen Dijkshoorn

Tipgever Noord-Holland-Noord

Op onze website wordt gebruik gemaakt van cookies voor advertentiecampagnes en webstatistieken. Sommige informatie kan gedeeld worden met advertentienetwerken. Onder het kopje Privacy en Cookies lees je welke cookies geplaatst worden en waarom. Ga je akkoord met onze cookies?