Homepage
Categorieën

Gerelateerde artikelen

  • Y-Ply relax krukje Y-Ply relax krukje
  • Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer? Wat kan er nog meer met de Senseo Twister melkopschuimer?
  • SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails SodaStream lanceert de Spirit One Touch én 3 zonnige mocktails
  • Zo bespaar je op de energierekening Zo bespaar je op de energierekening
  • Test; Less helpt je met de was Test; Less helpt je met de was
  • Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl Maak een gemakkelijke keuze bij Mobiel.nl
shoppen

Drukke week voor shoppen.blogo.nl

Deze week ben ik een aantal avonden op pad voor shoppen.blogo.nl, omdat er verschillende leuke uitnodigingen zijn binnengekomen bij ons op de redactie en natuurlijk wil ik jullie op de hoogte houden van nieuwe trends, tips en introducties.

Vanavond begint het met de LAF (Life After Football) Lifestyle Fair in de Beurs van Berlage in Amsterdam. De 2-daagse beurs is vanavond, tijdens de VIP night, alleen toegangelijk voor  een groot aantal genodigden en vanavond worden niet alleen de LAF Awards uitgereikt maar zijn er ook diverse optredens en is er een groot openingsfeest. Morgen is de FAIR day waarbij ook het ‘gewone’ publiek een gratis ticket kon bestellen. Ik ben heel benieuwd wie de winnaars zullen worden van de 3 Awards en hoe het programma eruit gaat zien.

Morgenmiddag, vanaf 17.00 uur, word ik verwacht in Amsterdam Noord voor de speciale introductie van het product CinqCinq. Ik heb jullie al eerder hierover bericht en nog steeds is mij nog niet helemaal duidelijk wat CinqCinq nu precies is. Dus mijn nieuwsgierigheid moet ik nog even bedwingen, maar ik ben erg benieuwd en hierover lezen jullie binnenkort meer.

Tenslotte heb ik woensdagavond, deze keer in Rotterdam, de opening van de Flagshipstore van tassenontwerper Omar Munie. De winkel is gevestigd op de Coolsingel, to. het Stadhuis, en de opening wordt verricht door de Rotterdamse Burgemeester. En aangezien ik een tassentic heb en de tassen van Omar Munie fantastisch vind, ben ik blij met zijn initiatief om zijn gehele collectie (tassen en accessoires) onder 1 dak onder te brengen.